Het Hardloperskookboek

 

In februari 2013 lag het Hardloperskookboek voor het eerst in de winkel.

Gevolgd door een tweede, derde, vierde, vijfde, zesde druk, zevende en achtste druk.

In april 2016 is het Hardloperskookboek deel 2 verschenen. Met nieuwe recepten, nog meer informatie en een speciaal hoofdstuk over hardlopen en afvallen.

Kaft Hardloperskookboek deel 2

 

 

17 gedachten over “Het Hardloperskookboek

 1. Dag Miriam,

  Ik ben erg blij met het hardloperskookboek en heb al een aantal recepten uitgeprobeerd.
  Nu vraag ik me wel af of de hoeveelheden wel kloppen bij de vezelrijke muffins met ananas op bladzijde 155. Als je de 130 gram tarwezemelen met de 250 ml amandelmelk vermengd wordt het een ontzettend dikke brei en dan moet er nog 100 gram volkorenmeel bij… Zou het misschien 30 gram tarwezemelen moeten zijn?

   1. Dank voor je antwoord. Ik had er zelf ondertussen al wat aan gesleuteld (meer melk en minder honing toegevoegd), maar zal ze nog eens maken precies volgens het recept!

  1. Daar dacht ik ook aan…Ik heb ze net ook gemaakt met mijn dochtertje en bij ons werden de tarwezemelen met de melk ook een enorm dikke brij. Toch het recept gevolgd, maar het werd meer een deeg dan beslag. Ze zijn nog best lekker, maar erg zwaar (lekker veel vezels, dat wel!) en ze lijken ook niet op muffins, ze zijn niet gerezen en lijken op crumble cakejes.

   1. Hoi Karin, de ‘muffins’ zijn inderdaad heel vullend: dat is ook precies de bedoeling! Als je ze luchtiger wilt maken kun je een deel van de tarwezemelen weglaten en vervangen voor tarwebloem en een klein beetje bakpoeder toevoegen. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *