Nieuwe sponsoring: Trisport Pharma!

Miriam heeft een eigen willetje”. Het stond op mijn eerste kleuterverslag, elk rapport op de lagere school en kwam zelfs terug in de speech van de professor tijdens het afstuderen. Die wil is er nog steeds. En nu vooral om zoveel mogelijk te genieten van het sporten en hopelijk steeds een stapje hoger te komen. Om dat te kunnen doen moet ik zelf elke ochtend mijn bed uitstappen en met zin (of iets minder zin) de schoenen, mijn zwempak of de fiets pakken. Maar daar zorgt dat willetje wel voor. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren mensen om me heen verzameld die nodig zijn om dit mogelijk te maken. De steun van Chris, mijn familie en vrienden zijn natuurlijk (maar niet vanzelfsprekend) onmisbaar. Ook zonder Rob Veer, Stijn Boek en Leslie Pangemanan lag ik al lang in de kreukels en zonder trouwe sponsor Brooks was alles een stuk lastiger geworden. Aan dit rijtje mag ik nu vol trots Trisport Pharma toevoegen. Het oorspronkelijk Belgische bedrijf is sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland. Niemand minder dan meervoudig Nederlands triathlonkampioen Eric van Linden heeft me de kans geboden om ambassadeur te worden van Trisport. Ik ben hier vooral heel blij mee omdat deze producten niet alleen dopingvrij zijn maar ook gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. Binnenkort meer over dit mooie nieuwe merk!

trisportpharma_logo 2015-04-12 08.28.17-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *